Cum a slăbit Nicoleta Luciu?

dieta-nicoleta-luciu-kilograme-381042

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute celebritati de la noi, aceasta fiind recunoscuta pentru tinutele sale si felul cum arata. Aceasta tocmai a reusit sa dea jos aproape 11 kilograme, revenind astfel la silueta care a consacrat-o dealungul anilor.

Ea a luat decizia de a slabi atunci cand a observat ca are 70 de kilograme. Lucrul acesta a pus-o pe ganduri si a decis sa ajunga la 59 de kilograme intr-un timp cat mai scurt. In momentul de fata ea este foarte mandra de formele sale, recomandand si altor femei sa ia aceasta decizie, astfel incat silueta lor sa fie una de invidiat. Intrebata de numerosi jurnalisti cum a reusit aceasta performanta ea a argumentat ca cel mai importanta intr-o dieta este disciplina.

Aceasta disciplina, pe care a respectat-o cu sfintenie, a dus la o scadere a greutatii cu aproximativ 11 kilograme, ea fiind multumita de reusita sa. Aceasta a declarat faptul ca a reusit aceasta performanta urmand o dieta foarte stricta.

In prima saptamana a consumat doar iaurt. In a doua saptamana a optat pentru diverse supe. In saptamana trei, aceasta a decis sa consume doar compot de fructe. Dupa ce a facut acest lucru, timp de zece zile a baut doar shake-uri detox.

Ea a mai spus ca a reusit sa-si taie foamea consumand foarte multe lichide de-a lungul zilei. Topind nu mai putin de 11 kilograme intr-o luna, aceasta a reusit sa slabeasca intr-un timp foarte scurt, revenind astfel la o forma de invidiat.

Ea a mai adaugat ca prefera sucurile de fructe pentru ca ii dau energia de care are nevoie pentru a trece peste zi. Nicoleta a mai spus ca a trecut pe sucuri ca sa-si vitaminizeze corpul, pentru ca periaoda in care a consumat numai iaurt a avut un impact mai putin dorit asupra pielii sale.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *