Lakme Teknia Ultra Violet

Recent, mi-am dorit o schimbare de look, plictisită fiind de atâta roșcat, mai deschis sau în tonuri de arămiu, m-am gândit să nu mă îndepărtez foarte mult dar să fie totuși o schimbare vizibilă. Eu am fost mereu o fire deschisă la nou, deci mi-au plăcut provocările și mai ales cele în materie de culoare când vine vorba de păr. Am ales pentru părul meu un violet îndrăzneț deoarece mă caracterizează și îmi accentuează personalitatea părului.

Ca orice altă culoare „nebunească”, știam încă de la bun început că se va scurge foarte repede de pe păr la fiecare spălare. Am aflat de curând de un șampon ce avea să schimbe situația, așa că nu am mai rezistat tentației și acum câteva zile am comandat de pe Professional Shop, șamponul Lakme Teknia Ultra violet.

Pot spune că atunci când mi s-a spus la salon despre acest produs, am fost puțin sceptică în legătură cu efectele, însă când am început să îl folosesc pot spune că mă declar mulțumită.

Produsul se comandă extrem de ușor, este profesional și nu este foarte scump, costă în jur de 50 de lei. Eu l-am comandat împreună cu balsamul pentru a fi sigură de efectele acestuia asupra părului meu, destul de problematic. Șamponul și balsamul ajung undeva la aproximativ 100 de lei fără să includă și costurile de livrare.

Șamponul are o textură cremoasă de o culoare extrem de închisă. Nu vă speriați de culoarea acestuia, deși pare ciudat, acesta este pe cât se poate de normal cu precizarea de a vă spăla temeinic mâinile după folosire deoarece pigmentul violet tinde să vă coloreze și pielea, nu doar părul.

Eu mi-am umezit părul apoi am aplicat șamponul și l-am lăsat timp de vreo trei minute să acționeze asupra acestuia. După procedeul de mai sus am spălat bine părul apoi am aplicat balsamul care are exact aceeași textură și culoare dar l-am lăsat să acționeze două minute și am clătit apoi abundent.

Recomand acest produs din tot sufletul pentru femeile vopsite în nuanțe de violet dar și roșcat pentru că știu cât este de costisitor să întreții acest tip de culoare. De ce am spus și pentru părul roșcat? Pentru că există și șamponul Lakme Teknia Ultra Red. Sper să fiți la fel de încântate ca și mine de acest produs.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *