Obsesia jocurilor de noroc ia amploare în rândul tinerilor

jocuri-noroc-shutterstock

Jocurile de noroc au o impresionanta istorie, legendele spunand ca in momentul in care vechii zei s-au confruntat cu problema impartirii lumii ca si varianta au ales zarurile, de aici plecand astfel tot ceea ce astazi poarta numele de jocuri de noroc.

In prezent indiferent pe unde am merge, prea putine vor fi acele locuri care nu sunt dotate macar cu un aparat de jocuri, sau pacanele, termen mai des folosit in randul jucatorilor. Lumea jucatorilor se imparte in 2 categorii, cei care joaca frecvent si care merg adesea in sali mari de jocuri sau in cazinouri unde „investesc” sume importante de bani, sau jucatorii ocazionali, care fac acest lucru foarte rar si doar ca un mic amuzament.

Problema apare insa, in momentul in care oamenii incearca sa faca din jocurile de noroc un mod de viata si o modalitate constanta de a castiga un venit, lucru care va fi prea putin probabil vreodata. Astfel, marea majoritate a celor care traiesc cu aceasta falsa impresie vor ajunge sa isi cheltuiasca toti banii, sa isi vanda din lucrurile personale, sau sa caute orice alta varianta de a obtine bani pe care mai tarziu sa ii poata pierde in salile de jocuri.

Din pacate, se pare ca acest fenomen este tot mai des intalnit si in randul tinerilor, care imbatati de gandul imbogatirii rapide trec din ce in ce mai des prin salile de jocuri, lucru alarmant este ca sunt foarte multi jucatori sub 18 ani carora le este permis sa faca acest lucru.

Studentii se pare ca sunt cea mai vulnerabila categorie de varsta, deoarece de multe ori confruntati cu problema banilor putini aleg ca sa isi incerce norocul cu banii pe care ii mai au, sperand ca isi vor mari veniturile, insa odata intrati in joc, acestia nu vor fi niciodata in castig, iar singurul lucru pe care o sa-l faca va fi sa isi cheltuiasca intr-un mod inutil toti bani pe care ii produc.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *