Pagini pe care ar trebui să le ai numaidecât pe blog

start-your-blog-4-steps

De cele mai multe ori atunci când vine vorba de bloguri, toată lumea se gândește la articolele pe care bloggerii le publică, însă paginile unui blog sunt aduse din ce în ce mai rar în discuție, cu toate că acestea sunt încă foarte importante pentru un blog. Astfel, am decis ca în rândurile următoare să vă recomandăm câteva pagini pe care ar trebui să le întâlnim numaidecât pe orice blog.

1.Pagina despre
Atunci când un cititor va ajunge pe blogul tău, foarte probabil va fi curios să afle cine ești, motiv pentru care ar trebui numaidecât o pagină intitulată „Despre mine” și care ar trebui să conțină informații pe care tu le consideri importante pentru cititorii tăi astfel încât să te cunoască mai bine.

2.Pagina de contact
Există și o categorie de cititori care vor dori să te contacteze în privat, motiv pentru care ar trebui să existe o pagină unde să găsească o adresă de mail, un formular sau link-uri către conturile din Social Media.
De asemenea, dacă nu ai o astfel de pagină atunci poți rata foarte multe oportunități.

3.Pagină de publicitate
Dacă oferi publicitate pe blog, atunci ar trebui să ai o pagină dedicată acestui serviciu, pagină unde să se regăsească informații precum tipurile de publicitate oferite (advertoriale, link-uri, bannere), nișele acceptate și alte informații pe care un cititor ar trebui să le știe în cazul în care dorește publicitate pe blogul tău.

4.Pagină de servicii
Majoritatea bloggerilor au și o afacere în jurul blogului și, indiferent că au o firmă de găzduire, oferă servicii de content writing sau seo, o pagină cu servicii ar putea să îți aducă mai mulți clienți și i-ar ajuta totodată pe cititori să afle ce le mai poți oferi pe lângă articolele de pe blog.
Așadar, acestea sunt 4 pagini pe care ar trebui să le ai și tu pe blogul tău.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *