Plimbare prin parcurile din SUA utilizând tehnologia 360

22-03-2016_2-4

Google tocmai a lansat o aplicatie ce va ajuta sa va plimbati intr-un format 360 de grade in orice parc national al Statelor Unite. In contextul implinirii a 100 de ani de la lansarea autoritatii parcurilor nationale din SUA, Google a colaborat cu acestia pentru a prezenta aceste parcuri publicului larg.

Google a apelat la filmarea a 5 locatii diferite pentru a realiza o experienta VR cu toate si cu toate unica. Printre aceste locatii se numara Kenai Fjords din Alaska sau Bryce Canyon din Utah. Aceste locatii au fost alese in functie de numarul de turisti ce le trec portile in fiecare an. Calatorind prin aceste spatii si folosind in acelasi timp si tehnologia VR, utilizatorul va avea ocazia sa cunoasca si povestea locurilor, deoarece aceasta va fi explicata in cadrul calatoriei.

O multime de elemente interactive ca vor crea o experienta de neuitat, aceste elemente fiind o cale sigura, dar si unica de a explora bogatiile naturale ale Statelor Unite, chiar si de la o distanta considerabila fata de aceasta tara. Google a creat si o expozitie virtuala de proportii, ce pare sa functioneze in momentul de fata ca un adevarat muzeu virtual.

Acest muzeu are numeroase spatii ce pot fi vizitate, iar faptul ca documentele si artefactele sunt unice, avand o rezolutie incredibila, fac ca aceasta aplicatie sa fie una de un mare succes.

Toate aceste lucruri au fost create de Google pentru a fi folosite in procesul de invatamant, dar pana cand lucrurile vor fi lamurite, iar aceste excursii virtuale vor ajunge in mainile scolilor din Statele Unite, aceasta experienta este una ce poate fi traita de toti utilizatorii de internet.

Pentru a realiza acest tur virtual, Google a cheltuit foarte multi bani si timp, scopul fiind de a promova cultura americana.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *