S7 în continuare mai bun decât iPhone în ceea ce privește camera foto

note-7-vs-iphone-7

Una dintre cele mai dorite si asteptate confruntari de utilizatorii de telefoane inteligente din intreaga lumea a fost cea intre noul iPhone si veteranul, S7. Aspectul asupra caruia utilizatorii si-au concentrat atentia a fost camera foto, pana acum dovedindu-se ca Samsung detinea suprematia in fata concurentei, fiind mai bun in ceea ce priveste calitatea foto si video decat orice alt model de pe piata.

Noul iPhone 7, a promis o adevarata revolutie in materie foto, aducand odata cu lansarea lui si modelul de iPhone 7 Plus, care vine cu o lentila wide si o lentila telephoto, caracteristica de folos, in special pentru zoom-ul optic, dar si pentru realizarea de portrete.

De asemenea pe partea de stabilizare optica, iPhone s-a dovedit ca se descurca binisor, totusi, nu suficient de mult incat sa depaseasca modelele celor de la Samsung, care avand in vedere vechimea pe piata, inca se poate spune ca se descurca excelent la acest capitol. Testele foto si video dintre cele 2 modele de telefoane, au rolul de a evidentia calitatea imaginii, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Chiar daca sunt asemanatoare la o prima vedere, se poate observa ca modelele S7 vin cu imagini mai clare si care ofera mai multe detalii, in special pe timp de noapte, unde Samsung este mai bun, iar in urma unui zoom, detaliile sunt mult mai evidente pe un Samsung si mult mai clare.

Pe de alta parte, sunt utilizatori care se plang de faptul ca modelele S7 ofera imagini mult prea stralucitoare, nefiind la fel de naturale ca cele de pe un iPhone 7, insa fiecare utilizator vine cu propriile argumente, in favoarea brandului preferat, nefiind posibila o clasificare exacta din acest punct de vedere.

Totusi, cele mai multe persoane au afirmat faptul ca Samsung inca sta mai bine decat iPhone in ceea ce priveste camera foto si ca totusi cei de la Apple nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, acum urmeaza sa vedem cu ce ne va surprinde viitorul apropiat.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *