Telefoane cu încărcare rapidă

samsung-galaxy-s7-pret-specificatii-13

In ziua de azi, atunci cand timpul este foarte important pentru multi, nu ne mai permitem sa pierdem ore intregi cu incarcarea telefonului. Tehnologiile de fast charging au evoluat foarte mult, iar numeroasele telefoane aflate pe piata vin in ajutorul utilizatorului cand vine vorba de o incercare rapida a bateriei si de ce nu, de o autonomie mult mai avansata.

Exista mai multe telefoane in momentul de fata pe piata, care folosesc tehnologia de fast charging. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva dintre aceste telefoane. In primul rand avem telefonul Samsung Galaxy S7. Acest telefon este unul dintre cele mai bune telefoane aflate in momentul de fata pe piata.

Avand un display de 5,5 inci si doua camere foto de 5, respectiv 12MP, acest telefon vine cu un acumulator de 3000 mAh. Acest telefon garanteaza ca nu va sta prea mult la incercat, astfel incat in doar o ora si 18 minute, telefonul va fi incarcat in proportie de 100%, iar in 30 de minute, 50%. LG G5 este o alta optiune pe care o poti alege.

Avand camere foto de 16 si 8MP, acesta asigura o incarcare completa in aproape o ora. Un alt telefon la care poti apela cand ai nevoie de un device cu o bateria cu o incarcare cat mai rapida este Huawei Mate S. Acest telefon are 3GB de RAM si un spatiu de stocare de 64GB.

Pentru a-l incarca complet va trebui sa sstepti o ora si 59 de minute. XPERIA Z5 este din nou, un telefon care se incarca destul de repede, acesta oferind garantia incarcarii pentru o zi intreaga de folosire la un randament maxim, in doar 45 de minute.

De asemenea, cei de la Xperia mai spun despre acest telefon ca o singura incarcare poate oferi bateriei energia pentru doua zile, in caz ca telefonul se foloseste in mod obisnuit.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *