Top 8 seriale pe care trebuie să le vezi

The-Originals-poster-Kol-style-the-originals-tv-show-35644929-500-600

Daca esti un impatimit al cinematografiei si iti plac atat filmele artistice cat si serialele, nu trebuie sa ratezi cele 8 seriale pe care le voi enumera mai jos.
1. Prison Break
Prison Break este un serial in care Michael, un arhitect inteligent si descurcaret, intra in inchisoarea in care fratele lui se afla, pentru a fi condamnat la moarte pentru o fapta pe care nu a comis-o. Acesta are un plan bine pus la punct care sa il ajute atat pe el cat si pe fratele sau sa evadeze.
2. Lost
Un avion de pasageri s-a prabusit pe o insula ce nu apare pe harta si acestia nu pot fi salvati. Acest lucru ii face pe multi dintre ei sa cedeze insa restul, datorita instinctului de supravietuire, reusesc sa isi construiasca o viata aici. Lucrurile o iau razna atunci cand un element supranatural le perturba linistea.

3.Vampire Diaries
In oraseul Mystic Falls, o familie de vampiri perturba linistea locuitorilor. Insa povestea de dragoste dintre Stefan si Elena devine din ce in ce mai intensa. Intr-un final, se afla ca de fapt toti fondatorii orasului ascundeau diverse secrete mistice cu privire la originile lor.

4.The Originals
Acesta este in stransa legatura cu serialul Vampire Diaries, povestind viata primei familii de vampiri, impreuna cu problemele si dusmanii acestora. Actiunea se petrece in orasul New Orleans, unde mai mult de jumatate din populatie este alcatuita din vampiri, un sfert din vrajitoare si varcolaci si restul oameni.

5.Mistresses
Prezinta povestea a 4 prietene a caror viata nu este tocmai perfecta, insa prietenia acestora este mai presus de orice.

6.Anatomia lui Grey
Este un serial palpitant ce prezinta diferite cazuri medicale pe care echipa de medici din Seattle le rezolva cu brio de fiecare data. Pe langa aceasta veti gasi si povestea medicilor ce fac parte din aceasta echipa.

7.Reign
Un film cu alura roiala ce prezinta alianta dintre Franta si Scotia, prin casatoria celor doi printi. Actiunea se petrece in Franta, la resedinta familiei regale Valois, unde se intampla diverse peripetii.

8.The Walking Dead
Prezinta cum ar fi viata daca pe pamant ar exista zombie, si cum ar reusi oamenii sa se descurce in aceste circumstante. Aceasta situatie scoate la iveala adevarata natura a omului, cea salbatica, in care lupta se duce mai mult intre oameni si oameni, nu intre oameni si zombi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *