Cele mai bune filme cu Angelina Jolie

Talentata Angelina Jolie, comediana si realizatoare aclamata, a avut parte de o cariera eclectica. Iata cateva din cele mai bune filme cu Angelina Jolie.

Changeling (2008). Angelina Jolie interpreteaza rolul principal in filmul lui Clint Eastwood. Lung-metrajul, deranjant si afectuos totodata, reprezinta pentru noi una din cele mai reusite opere ale cineastului american. Este un rol complex. Suntem in Los Angelesul anului 1928. Intr-o dimineata, Christine isi ia La Revedere de la fiul sau Walter si pleaca la munca. Cand se reintoarce acasa, Walter a disparut. Cateva luni mai tarziu, un baiat in varsta de 9 ani care afirma ca este Walter ii este restituit. Insa, stie ca nu este fiul ei…

Girl, Intrerrupted (1999). In acest film Angelina Jolie ne ofera un rol marcant. S-a bucurat de un real succes: un Glob de Aur si un premiu Oscar in 2000. Girl, Interrupted se deruleaza in anul 1967. Susanna, eroina afla de la psihologul ei ca sufera de tulburari de personalitate. Este trimisa fara intarziere intr-un centru specializat din New England. In aceasta clinica Susanna face cunostinta, o sociopata seducatoare. Impreuna, pun la cale un plan de evadare deosebit de elaborat.

Maleficent (2014). Angelina Jolie are rolul principal in acest film marca Disney, bazat pe personajul vrajitoarei din Sleeping Beauty. Initial, acest proiect trebuia incredintat lui Tim Burton inainte de a ajunge in mainile lui Robert Stromberg. O premiera pentru realizator care pana atunci nu realizase lung-metraje. Maleficent era o tanara cu sufletul pur care ducea o viata idilica pana in ziua in care o armata de oameni ameninta armonia universului sau. Maleficent devine cea mai incrancenata protectoare a regatului sau. Insa, in urma unei tradari teribile, devine o femeie cu inima de piatra. Jura ca se va razbuna intr-o buna zi pe toti cei care au tradat-o si lanseaza un blestem asupra fetei regelui, Aurora. Pe masura ce fata creste, Maleficent intelege ca aceasta este de fapt cheia ca regatul sau sa aiba parte de linistea mult dorita.

Lasă un răspuns