Cele mai bune filme și seriale la care să te uiți dacă ți-a plăcut The Serpent

Te-ai uitat in binge –watching la cel mai recent serial Netflix, The Serpent? In acest caz, trebuie sa te uiti neparat la aceste filme si seriale care perpetueaza ambianta criminalilor in serie, a crimelor si a escrocheriilor fara pereche.

Mindhunter. La sfarsitul anilor 1970, doi agenti FBI calatoresc prin America pentru a interoga numerosi criminali in serie. Scopul? De a incerca sa inteleaga psihologia lor si de a da nastere stiintelor comportamentale. Si o veste buna- s-ar putea sa apara un sezon cu numarul 3.

American Crime Story. In cele doua sezoane de la serial Ryan Murphy revine asupra celor doua afaceri criminale foarte celebre, in America. Este vorba despre afacerea si procesul lui O. J. Simpson, dar si omorarea lui Gianni Versace.

You cu Penn Badgley. In aparenta, Joe este un tanar librar introvertit. Dar in realitate, este un stalker criminal atunci cand o femeie isi face aparitia in viata sa.

Filmul cult Zodiac al lui David Fincher. La sfarsitul anilor 1960, un criminal in serie terorizeaza orasul San Francisco. Foarte sigur pe el, se amuza atunci candi si bate joc de politie si de presa trimitand mesaje criptate care ascund indicii cu privire la urmatoarele sale miscari.

Filmul Highwaymen despre Bonnie and Clyde. Inspirat din fapte reale, lungul metraj este cel care spune povetea pe micul ecran a doi fosti Texas Rangers care au drept misiune de a regasi si omori celebrii Bonnie and Clyde.

Narcos.
Un serial inspirat din povestea celebrului Pablo Escobar, serialul Narcos ne introduce in universul cartelului de droguri si al reglarii de conturi dintre rivali.

Filmul Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile. Consacrat celebrului criminal in serie, Ted Bundy acest film iti va da cu siguranta fiori reci pe sira spinarii.

Lasă un răspuns