Cele mai frumoase destinații din Europa de decoperit măcar o dată în viață

Europa, batranul continent are o multime de locuri minunate, secrete, cu cele mai frumoase peisaje, care trebuie neaparat sa fie descoperite. Aici poti admira o multime de minunatii- orase la bordul unei mari magnifice, grote exceptionale, parcuri nationale care iti pot taia rasuflarea… vacanta de vara va fi astfel cea mai frumoasa, cu siguranta!

Lacurile Plitvice, Croatia. Parcul National al Lacurilor Plitvice are numeroase lacuri, cascade si grote. Te poti plimba admirand cele mai frumoase peisaje si locuri atipice.

Paradisul Boemiei, Cehia. Cesky Raj, este o rezervatie naturala admirabila compusa din formatiuni stancoase si din cele mai frumoase paduri. Un loc care va seduce toti turistii amatori de natura.

Cervin, Elvetia. La frontiera dintre Elvetia, Italia si Elvetia, poti descoperi unul din cele mai frumoase locuri, unde sunt cei mai celebri munti din Alpi: Cervin. O comoara naturala de descoperit vara pentru o gura de aer proaspat.

Duna Pilat, Franta. Este un loc minunat, cea mai inalta duna din Europa care se intinde pe 3 km si care are o latime de 500 de metri. Apusurile de soare sunt aici remarcabile.

Grota de gheata Eisriesenwelt, Austria. La Werfen, in Austria, vei descoperi cea mai mare grota de gheata din lume. Vei gasi aici o scena magica compusa din tuneluri impresionante, lacuri frumoase si grote imense.

Meteora, Grecia. Formatiunile stancoase din partea de nord a Greciei iti vor taia respiratia, cu siguranta. Manastirile sunt construite in varful lor si se integreaza perfect in peisaj.

Insula Skye, Scotia. Insula Skye cu peisajele sale magnifice vor fi cu siguranta pe placul celor care adora drumetiile si natura maiestuoasa.

Sardinia. Italia. Incredibilele peisaje de aici cu pereti inalti, stancosi, cu chei abrupte si plaje ascunse te vor incanta cu siguranta.

Calanques, Franta. In partea de sud a Frantei, vei gasi un spatiu foarte bine conservat in plina natura. Valuri, stanci, un soare stralucitor… raiul pe pamant.

Lasă un răspuns