Motherland Fort Salem pe Prime Video: despre ce vorbește acest serial cu vrăjitoare?

Din data de 20 noiembrie 2020, Amazon Prime Video propune primul sezon al serialului Motherland: Fort Salem, un serial science-fiction in care vrajitoarele lupta cu fortele raului.

Freeform este un canal de televiziune american cu un destin destul de straniu. Initial, a apartinut grupului Christian Broadcasting Network si difuza programe religioase. Cumparat mai apoi de Fox, s-a specializat in programe de familie. Si, de cand se afla sub aripa Disney, vizeaza mai degraba publicul adolescentin cu seriale precum Riverdale, Arrow si Supergirl. Freeform a lansat de ceva vreme propriul sau serial cu vrajitoare, Motherland: Fort Salem.

Povestea se deruleaza intr-o America distopica care a pus capat persecutiei vrajitoarelor in urma cu mai bine de 300 de ani. Cunoscute sub numele de Acordurile de la Salem, acestea au pus punct spanzurarii sistematice acesor femeie care erau considerate vrajitoare, ca au facut un pact cu fortele oculte. In schimb, vrajiotarele erau nevoite sa promita ca vor lupta impotriva amenintarilor care ar putea afecta lumea. Aceasta noua armata de care depinde pacea nu este compusa doar din membre feminine.

Trei personaje principale are acest serial: Raelle Collar, Abigail Bellweather si Tally Craven, trei vrajitoare inrolate in armata americana. Se antreneaza in magia luptei si isi folosesc corzile vocale pentru a crea unei persoane o soarta puternica. Cele trei vrajitoare se vor implica in lupta impotriva unei organizatii teroriste cunoscuta sub numele de Spree, un grup special conceput pentru a lupta impotriva vrajitoarelor si pentru a le face rau.

Taylor Hickson interpreteaza rolul lui Raelle, o femeie care mereu a avut probleme cu autoritatile. Am mai vazut-o pe aceasta actrita in Ghostland si in Deadpool. Jessica Sutton interpreteaza rolul lui Tally care se alatura trupei impotriva vointei mamei sale. A treia, Scylla este interpretata de Amalia Holm, o vrajitoare care ascunde un secret teribil.

Un comentariu la „Motherland Fort Salem pe Prime Video: despre ce vorbește acest serial cu vrăjitoare?

Lasă un răspuns