Vacanțele în 3 sunt mult mai frumoase

Atunci cand un nou membru isi face aparitia intr-o familie totul se schimba. Parintii realizeaza ca micutul suflet a devenit centrul universului lor si sunt gata sa il protejeze cu orice pret.

Dincolo de necesitatile bebelusului, vacantele in familie nu ar trebui amanate sub nicio forma. Copilul este o parte a familiei si trebuie sa participe activ la toate activitatile intreprinse fara sa fie dat la o parte.

Asa ca el nu trebuie lasat la bunici doar pentru ca parintilor le este frica sa calatoreasca alaturi de el. Micutul sufletel are dreptul sa se bucure de o binemeritata vacanta alaturi de parintii lui.

Pana la varsta de 1 an parintii sunt sfatuiti sa aleaga destinatii destul de apropiate de casa datorita faptului ca drumurile lungi nu vor fi neaparat pe placul celor mici. Cateva zile petrecute la munte sau la mare vor face minuni pentru sanatatea copiilor.

Atat timp cat acestia se afla intr-un scaun special de masina si sunt hraniti intr-un mod corespunzator varstei lor, vacanta se poate dovedi a fi una extrem de relaxanta.

Dupa varsta de 1 an, parintii se pot incumeta sa plece chiar si in afara tarii. O vacanta de 5 zile in Grecia sau un city break la Roma nu ar trebui sa descurajeze pe nimeni. Prichindeii sunt extrem de maleabili si se pot adapta usor oricaror schimbari climatice.

Desi drumul cu avionul poate parea o experienta dificila, cei mici pot surprinde prin abilitatea de a se conforma mediului in care se afla. Cu putina rabdare si intelegere, calatoria poate deveni o adevarata aventura pentru copilasi.

Lasă un răspuns